Miksi Seisuk?

Olemme oikeasti kiinnostuneita sinusta

Seisuk on seisomapöytiin ja ergonomisiin toimistokalusteisiin erikoistunut yritys. Seisuk myy kauniita ja laadukkaita toimistokalusteita. Ne on suunniteltu sellaisen terveyttä edistävän ja ergonomisen työpisteen luomiseen, jossa kaikki voivat hyvin ja pystyvät antamaan parastaan. Ymmärrämme, ettei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tehdä työtä.

Toimistopöydän takana samassa asennossa istuminen 8 tuntia on jo kauan sitten vanhentunut tyyli, ja tiedämme sen. Seisukin verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan täydellisen ergonomisen työpisteen luomiseen.

Hyviä asioita ei voi pitää vain itsellään

Kuten kaikki maailman parhaat keksinnöt, myös Seisuk sai alkunsa tarpeesta. Tarpeesta liikkua työpäivän aikana ja istumisen lisäksi myös seistä välillä. Huomatessaan, kuinka paljon hyötyä siitä oli työn tuloksellisuudelle ja kuinka paljon energiaa meillä oli jäljellä työpäivän päättyessä, myös ystävät kiinnostuivat seisomapöydästä, ja siitä lähtien Seisukin trendi on koko ajan kasvanut. Seisomapöydän viehätys ei perustu pelkästään mahdollisuuteen työskennellä seisaaltaan, vaan sen avulla voit säätää myös pöydän korkeuden sopivaksi istuessasi. Olemme kaikki eripituisia, eikä yksi vakiokorkeus voi mitenkään sopia kaikille. Siinä auttaa Seisuk. Omasta kokemuksestamme voimme sanoa, että työskenneltyäsi seisomapöydän kanssa et pysty enää työskentelemään tavallisen pöydän takana. Haluat yhä säätää pöytää hieman ylemmäs tai alemmas ja oikaista välillä itseäsi.

"Kaikki myymämme on testattu omalla tiimillämme. Myymme ja kehitämme vain huonekaluja, joihin uskomme täysin." - Markus Murruste, Karl Kuusk

Miten voimme olla hyödyllisiä sinulle?

Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja välitämme oikeasti jokaisesta asiakkaastamme. Juuri sitä Seisuk on ja tarkoittaa. Teemme parhaamme löytääksemme sinulle täydellisen ratkaisun.

Laadukas. Omistautunut. Henkilökohtainen.

Annamme mahdollisuuden rakastaa työtäsi enemmän ja olla enemmän yhteydessä kehoosi. Jotta aivot toimisivat, ihmisen fyysisen ja henkisen työn on oltava tasapainossa. Seiso, nojaa, istu, kallista, keinuta ja pidä aivojesi verenkierto valppaana ja virkeänä koko työpäivän ajan.

Monipuolinen valikoima

Seisukin valikoimassa on paljon erilaisia pöytäkehys- ja pöytälevymalleja. Massiivipuu, melamiini, laminaatti, pyöreä, suora, matta tai kiiltävä – meillä ei todella ole rajoja. Määritä pöytälevyn mitat ja valitse materiaali sekä sopivat lisävarusteet henkilökohtaisten toiveidesi mukaan. Valikoimastamme löydät myös todella erityisiä, puusepän kultaisissa käsissä valmistuneita massiivipuisia pöytälevyjä, jotka on valmistettu huolella ja rakkaudella. Valitse sormijatkos, pitkä lamelli tai ajattoman tyylikäs ja ainutlaatuinen kalanruoto ja salli itsellesi pala täydellisyyttä. Vakiovalikoimamme lisäksi valmistamme pöytälevyjä myös asiakkaan mittojen ja ideoiden mukaan.

Olemme testanneet useita pöytäkehyksiä ja ottaneet valikoimaamme markkinoiden parhaat. Valitse edullisempi yksimoottorinen ECO, älykäs kaksimoottorinen SMART, tehokkain malli PRO tai uusin mallimme CIRCLE pyöreillä jaloilla. Mikä malli sopisi juuri sinulle?

Tarjoamme kokonaisvaltaisia toimistoratkaisuja

Sisustaessasi toimistoa Seisukilla voit olla varma, että kokonaisratkaisu on luotu parhaita käytäntöjä, modernia tyyliä ja ergonomiaa ajatellen. Asiakaskeskeinen lähestymistapa on Seisukille tärkeintä. Ensimmäisen tapaamisen aikana kuuntelemme ajatuksiasi ja tarpeitasi sekä autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun.
Seisukin tuotevalikoiman avulla voi luoda toimiston, joka sopii mihin tahansa hintaluokkaan. Projektin alussa sovimme siitä, keskitymmekö erityiseen lopputulokseen, parhaaseen hintaan vai johonkin aivan muuhun. Tiimimme on auttanut luomaan tuhansia työpisteitä ja sisustamaan tyylikkäitä toimistotiloja. Jokaisen projektin tavoitteena on saavuttaa odotukset ylittävä lopputulos.

Seisuk on vihreä

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta hyödyntää nykyinen pöytälevysi ja muuttaa se seisomapöydäksi säädettävän kehyksemme avulla. Olipa vanha työpöytä sitten perinnöksi saatu puinen kaiverrettu pöytä tai olemassa oleviin kalusteisiin sopiva nykyaikainen pöytälevy, laita seisomajalat alle ja anna sille uusi elämä.

Puisilla pöytälevyillämme on FSC-merkki, mikä tarkoittaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetusta metsästä, jossa arvostetaan tasapuolisesti sekä luonnollista ympäristöä, yhteisöjä että taloudellista elinvoimaisuutta.

Takuu ei ole pelkkää sanahelinää

Meillä on aina paikan päällä olemassa suuri varasto, ja takuutapaukset ratkaistaan yleensä jo muutamassa arkipäivässä tai peräti samana päivänä. Seisuk on menestyvä, luotettava ja kasvava yritys, ja olemme olemassa sinua varten myös 10–20 vuoden kuluttua. Seisukista löydät hyvän jälkipalvelun, tarvittavat tiedot ja taidot sekä varaosat. Seisuk on tullut jäädäkseen!

Rakastat työtäsi enemmän ja ajatuksesi nousevat korkeuksiin

Pöytien lisäksi olemme ottaneet valikoimaan suuren määrän seisomapöytien lisävarusteita, joiden avulla jokainen asiakas voi luoda itselleen sopivan ergonomisen toimistonurkkauksen. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan täydellisen ergonomisen työpisteen luomiseen jatkojohdosta pöytävalaisimeen. Kuten Seisukin pöydät ja tuolit, myös pöydän lisävarusteet on valittu ihmiskehon parempaa tukemista ajatellen. Piilota johdot, tuo näyttö silmien korkeudelle ja työskentele terveellisesti!

Seisomapöytäsi ihanteellinen kumppani on ergonominen tuoli. Oikean tuolin löytäminen satojen mallien joukosta voi olla haastavaa. Olemme helpottaneet päätöstäsi huomattavasti ottamalla myyntiin vain ergonomisten tuolien kerman. Aktiivinen istuminen pitää kehon liikkeessä ja mielen kirkkaana, jotta voit olla paras siinä, mitä teet. Olemme testanneet kaikki mallit huolellisesti ja löydämme jokaiselle asiakkaalle sopivan.

Varastotilanne

Varastomme toimii valonnopeudella, ja useimmissa tapauksissa lähetämme tuotteet jo muutaman tunnin kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Voimme lähettää olemassa olevista varastoista välittömästi yli tuhat pöytäsarjaa. Verkkokaupan tuotevalikoima on yhteydessä todelliseen varastotilanteeseemme, ja tuotteita valitessasi saat heti tarkan käsityksen siitä, milloin voit odottaa tilaustasi. Asiakkaat saavat useimmat tuotteemme 1–4 arkipäivässä.

Tuotteiden kasaaminen on helppoa, ohjeet sisältyvät toimitukseen ja autamme aina tarvittaessa.

Huonekaluissa ei olisi järkeä ilman ihmisiä

Asiakaspalaute, mielipiteet, kommentit, vihjeet ja käyttökokemukset ohjaavat ja inspiroivat meitä. Ne ovat polttoaineemme ja hevosvoimamme. Otamme asiakkaidemme ideat vastaan lämmöllä, ja pyrimme joka askeleella kehittymään ja tulemaan entistä paremmiksi.

Asiakaspalvelumme on nopeaa, tarkkaa ja välittävää. Olemme tukenasi ma–pe 9–17 sähköpostitse ja puhelimitse. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Oletko jo seisonut tänään?

Nyt lukemassa: