Monimoottoriset pöydänjalat pitäisi valita?

Parasta, mitä voit tehdä tehokkaan työympäristön eteen, on investoida laadukkaaseen säädettävään Seisuki-pöytään. Istu, seiso, tue, ojenna - tunne olosi hyväksi kehossasi ja pidä mielesi virkeänä ja liikkeessä koko päivän.

Ihminen ei kehittynyt 90 asteen kulmassa ja kehomme on suunniteltu liikkumaan. Olemme kaikki eri pituisia ja eri kokoisia eli kuinka mahtuisimmekaan yhden vakiokorkeuksisen pöydän taakse. Sähköpöytä antaa sinule mahdollisuuden säätää työpöytäsi korkeutta millimetrin tarkkuudella sinulle sopivaksi sekä istuessasi että seisten.

Tavallinen ihminen tekee yli 35 000 päätöstä päivässä. Helpottaaksemme elämääsi ja vähentääksemme päätöksiäsi olemme kehittäneet ja lisäänneet valikoimaamme vain sähköpöytien terävimmän huipun.

Mikä malli sopii juuri sinulle työpöydäksi?

Yksimoottoriset pöydänjalat – moottori sijoitettu pöydän alle

ECO - edullisin sähkömallimme. Varma, vakaa ja tekee työnsä hyvin. Yksimoottorisista malleista markkinoiden paras.

Toisin kuin kaksimoottorisissa malleissa, ECO:ssa on pienempi säätöalue, eikä siinä ole törmäyksenestojärjestelmää. Pöydän moottori sijaitsee yhdellä jalalla pöydän alla ja liikuttaa toista jalkaa pyörivän akselin avulla, eli pöydässä on enemmän visuaalista meteliä kuin kaksimoottorisessa pöydässä. Pöydän rungolla on 4 muistipaikalla varustettu säädin, joten voit kätevästi tallentaa eniten käytetyt korkeudet ja siirtää pöytää yhdellä kosketuksella. Hyvä valinta pienemmälle budjetille.

Säädettävät pöydänjalat ECO valkoinen

Kaksimoottoriset pöydänjalat – mootorit rakennettu jalkojen sisälle

SMART - kotitoimistojen suosikki! Minimalistinen SMART hienostuneella muotoilulla ja pyöristetyillä jaloilla on epäilemättä kotitoimistojemme suosikki sekä ulkonäön että hinnan puolesta.

Tässä mallissa on törmäyksenestojärjestelmä, laaja säätöalue ja visuaalinen puhtaus - moottorit sijaitsevat pöydän jalkojen sisällä. SMART-rungolla on 4-muistipaikalla varustettu säädin, joten voit kätevästi tallentaa eniten käytetyt korkeudet ja liikuttaa pöytää yhdellä kosketuksella.

Säädettävät pöydänjalat

PRO - paras valinta erittäin vaativalle asiakkaalle. PRO on tehokkain mallimme ja sopii parhaiten suurille pöytätasoille ja intensiiviseen käyttöön. Ulkonäöltään kulmikkaampi ja luonteeltaan tehokkaampi, PRO-moottorit ovat piilotettu pöydän jalkoihin. PRO-rungossa on 4-muistipaikalla varustettu säädin, joten voit kätevästi tallentaa eniten käytetyt korkeudet ja liikuttaa pöytää yhdellä kosketuksella.

Saadettavat poydanjalat PRO

Joustavamman budjetin tapauksessa suosittelemme valitsemaan kahdella moottorilla varustetut pöydän jalat juuri niiden visuaalisen puhtauden, lisätoimintojen sekä pehmeämmän ja hiljaisemman liikkeen vuoksi. Kahdella moottorilla varustettujen pöytien jalkojen säätöalue on suurempi, pöytä liikkuu hiljaisemmin ja pehmeämmin. Tärkeintä on kuitenkin ergonomia ja liikkuminen koko työpäivän ajan, ja kaikki myymämme pöydänjalat ja ergonomista työympäristöä tukevat toimistotarvikkeet onnistuvat tässä tehtävässä.

Minkälainen pöytälevy valita työpöydällesi? Lue lisää täältä.

Nyt lukemassa:

Miksi Seisuk?

Miksi Seisuk?

Olemme oikeasti kiinnostuneita sinusta Seisuk on seisomapöytiin ja ergonomisiin toimistokalusteisiin erikoistunut yritys. Seisuk myy kaun...

Lue lisää