Seisuk - askel kohti tulevaisuuden työympäristöä

Seisuk on keksinyt älykkään ratkaisun, jolla vanhasta työpöydästä voidaan tehdä ergonominen työpöytä, joka tukee työntekijöiden aktiivisuutta ja hyvinvointia koko päivän.

Seisukin säädettävät pöydänjalat tekevät työympäristöstä joustavan ja samalla tukee liikettä. Kun istuminen alkaa väsyttämään,  voidaan Seisuk nostaa korkeammalle helpolla napin painaluksella ja työskentely voi jatkua seisaalteen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vuorotellen työskentely pystyasennossa ja istualteen aiheuttaa huomattavasti vähemmän niska- ja selkäkipuja ja lisää kehon energiankulutusta 50 kilokaloria tunnissa.

Seisuk tarjoaa sekä palvelua nykyisen työpöydän muuttamiseksi sähköpöydäksi, että täysin uusia sähköpöytiä.

Massiivipuu sähköpöytä

Miksi valita Seisukin pöydänjalat?

Seisukin tarjoama palvelu on ainutlaatuinen juuri siksi, että vanhasta pöydästä tehdään uusi ja moderni sähköpöytä. "Teemme vanhan pöydän uudeksi ottamalla olemassa olevan pöytälevyn ja korvaamalla vanhat pöydänjalat uusilla korkeussäädettävillä pöydänjaloilla", kertoo Seisuk Furniture OÜ:n edustaja Markus Murruste ja lisää, että voit valita kahden-, kolmen- ja neljäjalkaisen version välillä.

Olemassa olevan työpöydän muuttaminen älykkääksi sähköpöydäksi tarjoaa useita etuja. Uuden toiminnon antaminen huonekalulle on paljon halvempaa ja ympäristöystävällisempää ja edistää ympäristöystävällistä asennetta. "Nykyään ongelmana on se, että heitämme asioita liian helposti pois, sen sijaan, että päivittäisimme niitä hieman ja antaisimme niille uuden hengityksen”,sanoo Murruste ja lisää, että pöydän muuttaminen vanhasta älykkääksi kestää vain 20 minuuttia.

Lisäksi olemassa olevan pöydän muuttaminen sähköpöydäksi säästää aikaa. "On todennäköistä, että nykyinen pöytälevy on valittu huolella ja sopii hyvin toimiston tai kodin sisustukseen. Voit siis säästää aikaa joka olisi kulunut uuden pöydän etsimiseen. Valikoimassa on neljä eri väriä jalkoja, joten löydät varmasti oikean sävyn, joka sopii olemassa olevaan pöytälevyyn ”, hän sanoo.

Yhden pöydän luominen kestää noin 20 minuuttia, ja täältä löydät tarkemmat vaatimukset pöytälevyille.

Seisukin voi tilata myös täysin uudella pöytälevyllä.

Kuinka Seisuk toimii?

Muistilla varustetulla ohjauspaneelilla voit tallentaa neljä haluttua korkeutta ja valita sitten sopivan korkeuden yhdellä painalluksella. Toisin sanoen - Seisuk sopii kaiken pituisille ihmisille. Tallennettujen korkeuksien ansiosta voit myös jakaa pöytää työkavereiden kanssa menettämättä omia sopivia säätöjä.

Heräsikö mielenkiinto? Hanki itsellesi oma täältä.

Nyt lukemassa:

Miksi Seisuk?

Miksi Seisuk?

Olemme oikeasti kiinnostuneita sinusta Seisuk on seisomapöytiin ja ergonomisiin toimistokalusteisiin erikoistunut yritys. Seisuk myy kaun...

Lue lisää