Vanhasta älykkääksi

Seisuk tarjoaa Suomessa ainutlaatuista palvelua, joka muuttaa sinun vanhan toimistopöydän korkeussäädettäväksi pöydäksi. Käytämme sinun nykyistä pöytälevyäsi ja annamme sille uuden hengityksen! Yhden pöydän uusiminen vie Seisuk-tiimiltä vain 20-60 minuuttia.

Pyydä tarjous

Miten palvelu toimii?

1
Tarjousta tehdessä määritämme pöytien tyypin
2
Seisuk-tiimi asentaa vanhalle pöydälle uudet jalat
3
Yhden pöydän uusiminen kestää 20-60 minuuttia
4
Keräämme kaikki roskat ja pakkausjätteet
Pyydä henkilökohtainen tarjous

Miksi muuttaa vanha pöytä säädettäväksi?

Nykyiset toimistokalusteet on valittu huolella ja sopivat yleiseen sisustukseen. Käyttämällä samaa pöytälevyä voit säästää aikaa joka menisi uuden pöydän etsimiseen. Seisukin valikoimasta löytyy erimuotoisia ja -värisiä pöydän runkoja, joista löydät varmasti pöytälevyyn sopivan sävyn.

Seisuk-tiimi osaa muuttaa minkä kokoisen tai muotoisen pöydän tahansa sähköpöydäksi. Täältä näet, minkä tyyppiset jalat sopivat olemassa olevaan pöytääsi.

Minkälaiset pöydät voidaan muuttaa sähköpöydiksi?

2-jalkainen
3-jalkainen
4-jalkainen
2-jalkainen
3-jalkainen
4-jalkainen

Asiakaspalaute

Johanna
Erittäin mukava ja nopea toiminta. Tilasimme sähköpöydän jalat, sopisimme asennusaja ja seuravaaksi oli kaikkiin pöytiin uudet sähköjalat asennettu. 
Mikael
Seisukin sähköjalat on todellakin sen arvoiset. Me näimme, että oikeesti kuinka paljon työntekijät tykkää seisoa ja istuessa säätä sähköpöydän korkeutta. Tilasimme monta kymmentä sähköpöytä ja varmasti tilaamme lisää tiimin kasvaessa.