Lisätarvikkeet sähköpöydälle

Lisätarvikkeet sähköpöydälle

Haluatko muuttaa ergonomisen pöytäsi entistä paremmaksi? Seisukin pöytien ja tuolien tavoin myös pöytätarvikkeet on valittu tukemaan paremmin ihmiskehoa. Piilota johdot, tuo näyttö silmien tasolle ja työskentele terveellisesti! Mitkä pöytätarvikkeet tekisivät sinun työympäristöstäsi mukavamman?

Kaapelikanava ja pöydän alle kiinnitettävä jatkojohto

Johtojen järjestämiseksi paremmin suosittelemme pääasiassa kahta tuotetta: kaapelikanavaa ja jatkojohtoa, joka voidaan kiinnittää pöydän alle. Tällä yhdistelmällä voit kätevästi punoa kaikki johdot kaapelikanavaan ja liittää ne jatkojohtoon. Kyseisellä ratkaisulla vain yksi johto putoaa pöydältä ja yleisilme on visuaalisesti erittäin puhdas, eivätkä löysät ja roikkuvat johdot häiritse työpäivääsi.

Kaapelikori

Universaali metallinen kaapelikori kiinnittyy helposti mihin tahansa pöytälevyyn kolmella ruuvilla. Valitse kaapelikori, jos sinulla on isompi kannettavan tietokoneen laturi tai muu iso vempain, joka tarvitsee johtojen sijoittelua.

Kaapelikouru

Säädettäville pöydille tarkoitettu kaapelikouru järjestää pöydän alustan ja sitoo kaapelit tiukasti yhteen estäen niihin juuttumasta. Nelikanavaisen kaapelikourun avulla voidaan kätevästi sitoa erilaisia ​​kaapeleita kanaviin.

Seisontamatto

Todelliselle seisomisen fanille suosittelemme lisäksi seisontamattoa.
Seisontamatto varmistaa, että kantapäät ovat tuetut ja että seisominen olisi pehmeää ja jännitteetöntä. Kokemuksemme osoittavat, että asiakkaat, joilla on seisontamatto, käyttävät työpöytäänsä määrätietoisemmin ja seisovat huomattavasti enemmän.
Matolla on yksinkertainen muotoilu ja sitä on helppo puhdistaa ja huoltaa. Muotonsa ja materiaalinsa ansiosta matto ei luista.

Tietokoneen pidike

Luo toimivampi, miellyttävämpi ja järjestelmällisempi työympäristö älykkäällä tietokoneen pidikkeellä. Tämä auttaa vähentämään toisiinsa sotkeutuneita kaapeleita ja vapauttamaan lattiatilaa. Tietokone liikkuu sujuvasti ylös ja alas pöydän mukaan. Valitse tietokoneellesi sopiva säädettävä PRO tai minimalistisemmalla muotoilulla SMART.

Monitorivarsi kaasujousella

Hyvällä työergonomialla säästät selkääsi, niskaasi ja silmiäsi. Suosittelemme kaasujousella varustettua monitoripidikettä, jotta pöydällä olisi tilaa ja näyttö saadaan oikealle korkeudelle silmillesi ja niskallesi. Kaasujousi ei väsy kuten tavalliset jouselliset pidikkeet ja sen rakenne on valmistettu kestävästä alumiinista.

Kannettavan tietokoneen ja näytön pidike kaasujousella

Laita näyttö ja kannettava tietokone "leijumaan" ja tuo lisätilaa työpöydällesi helposti säädettävällä tyylikkäällä kaksikourallisella pidikkeellä. Luo itsellesi ergonomisin työympäristö, säästä silmiäsi, selkääsi ja niskaasi ja nosta tuottavuus korkeuksiin.