Pöytä, joka kasvaa lapsen mukana

Seisomapöytä tai korkeussäädettävä työpöytä on ihanteellinen ratkaisu kotiin, jossa lapset kasvavat. Suurin etu "tavalliseen" pöytään nähden on vakuuttava - korkeutta voidaan säätää millimetrin tarkkuudella tarpeen mukaan, mikä takaa, että pöytä on lapselle aina täydellisesti ergonominen, tämä aina aikuisuuteen asti.

säädettävä työpöytä lapselle

Lapsen kasvaessa, “kasvaa” myös pöytä

Seisomapöydän alin korkeus on matalampi (noin 65 cm) kuin tavallisella työpöydällä (noin 75 cm), mikä tarkoittaa, että jopa pieni koululapsi voi käyttää pöytää (tule meidän Tallinnan Showroomiin kokeilemaan). Mitä pidemmäksi lapsi kasvaa, sitä korkeammalle pöytä voidaan nostaa. Tämä poistaa pöydän vaihtamisen tarpeen. Pöytiemme nostomekanismi on erittäin kestävä ja kestää myös lasten uteliaita ja nopeita sormia, joille ohjauspaneeli on erittäin houkutteleva.

Sopii kaiken ikäisille lapsille

Muistilla varustettu hallintakonsoli antaa sinun tallentaa eri korkeudet, joilla lapsellasi on mukavinta askarrella, piirtää tai tehdä koulutyötä istuessa tai seisoessa. Sähköpöytä antaa sekä 6-vuotiaille esikoululaisille että 15-vuotiaille mahdollisuuden opiskella vuorotellen saman pöydän ääressä, samalla varmistaen ergonomisen istuma- tai seisoma-asennon, joka tukee kasvavaa kehoa molemmissa tapauksissa.

Terveelliset elämäntavat koko elämäksi

Seisomapöytä on helppo tapa opettaa lasta huomaamaan kehonsa tarve liikkua ja reagoida sen mukaisesti - jos ajatus näyttää vaeltavan tai alavartalo on hieman kankea, voit ratkoa kevyemmät kotitehtävät seisten. Kehosta huolehtiminen ja venyttäminen on arvo, joka luo perustan terveellisille tottumuksille koko elämäksi. Venyttely on yksi helpoimmista tavoista hoitaa kehoasi ja antaa samalla sysäyksen fyysisen hyvinvoinnin nautinnolle! Vanhempana olet epäilemättä tullut tutuksi siihen, että sanat eivät ole yhtä tehokkaita kuin esimerkki, ja mikäli sähköpöytä tuodaan jo kotiin, se on hyvä tapa välittää viesti: ”Kehostasi ja fyysisestä aktiivisuutestasi huolehtiminen on tärkeää ja olemme valmiita tukemaan sitä. Jos sinä voit hyvin, myös minä voin hyvin! "

Onnellinen lapsi = onnellinen vanhempi

Sähköpöytä ei ole turha kulu, vaan sijoitus. Investointi fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, koska päivän lopussa koko perhe on onnellisempi, jos lapsi voi hyvin ja koulutyöt tehdään hienosti loppuun.

Pitkäaikainen sijoitus

Lapsi ei ehkä vielä ymmärrä tällaisen sijoituksen arvoa samalla tasolla kuin sinä, mutta on varmasti erittäin kiitollinen siitä tulevaisuudessa. Ja jos lapsi raatsii ja on esimerkiksi koulussa, voit ehkä jopa itse käyttää tätä mahtavaa työpöytää työpöydänäsi. Seisuk-tiimi toivottaa mukavaa alkua uudelle lukuvuodelle. Odotamme sinua kylään koko perheen kanssa! Halutessasi voit jopa ottaa sopivan pöydän heti mukaasi.

Nyt lukemassa:

Miksi Seisuk?

Miksi Seisuk?

Olemme oikeasti kiinnostuneita sinusta Seisuk on seisomapöytiin ja ergonomisiin toimistokalusteisiin erikoistunut yritys. Seisuk myy kaun...

Lue lisää