Väsymys ja jännitysniska - toimistotyöntekijöiden vaivoille on fiksu ratkaisu!

Valitettavasti työskentely tietokoneen ääressä jättää jäljen terveydelle, tämän todisti minulle kymmenen vuoden toimistotyö. Muutama vuosi sitten minulle määrättiin lasit, jotka onneksi helpottavat näytön katsomista. Selkä- ja niskakivun ongelmaa ei kuitenkaan ole täysin ratkaistu.

Tietokoneen ääressä istuminen johtaa väistämättä pakotettuun asentoon. Ei ole harvinaista, että huomaan vähän ennen lounastaukoa, että olen istunut tietokoneen ääressä kolme tuntia nousematta. Sitten ei tietenkään ole ihme, että selkään ja niskaan sattuu. Olen saanut jonkin verran helpotusta hierojalla käynneistä, mutta en raaski käyttämään rahaa hierontaan useita kertoja kuukaudessa. Työnantajaa voidaan kuitenkin kiittää siitä, että toimistoon on hankittu hierontatuoli, joka voi lievittää päivän aikana kertyviä jännitteitä.

Todellisuudessa on kuitenkin yksi älykäs tapa päästä eroon erilaisista selkäkivuista: sinun pitäisi nousta työpöytäsi taakse seisomaan. Aikuinen ei tietenkään voi seistä tavallisen metrin korkuisen pöydän takana. Täydellinen auttaja täällä on Seisuk!

Seisuk on säädettävillä jaloilla varustettu pöytä, jonka takana jokainen voi valita itselleen sopivan korkeuden. Muistilla varustettuun ohjauspaneeliin voit tallentaa 4 haluttua korkeutta ja valita sitten sopivan korkeuden yhdellä napin painalluksella. Toisin sanoen Seisuk sopii sekä lyhyille kuin myös pitkille.

Seisuk-tiimillä menee vain 20 minuuttia pöytäjalkojen asentamiseen. Halvin vaihtoehto on tilata pöydänjalat olemassa olevalle pöytälevylle. Jos kuitenkin haluat ostaa uuden pöytälevyn, voit tilata Seisukin myös korkealaatuisella käsitellyllä massiivipuulla tai MDF-pöytälevyllä.

Massiivipuu sähköpöydät

Joten mikä muuttui sen jälkeen, kun Seisuk saapui toimistoelämääni?

Aamulla töihin saapuessani, istuin tunnin tai kaksi tavalliseen tapaan, nostin sitten työpöytää ja työskentelin seisaalteen tietokoneen ääressä - kun väsyin, vaihdoin takaisin. Seisten työskentelyn aikana dynaamisuus ei hävinnyt koko päivän aikana. Muuten kävi usein näin, että puolilta päivin ei ollut enää energiaa ja olisi halunnut nukahtaa sohvalle.

Kun tulin kotiin ensimmäisenä iltana, huomasin, etten ollut niin väsynyt kuin tavallisesti. Jos muuten olisin lösähtänyt ensin sohvalle ja katsellut televisiota tuntikausia, niin nyt söin kunnollisen illallisen ja lähdin sen sijaan treeneihin.

Nyt lukemassa:

Miksi Seisuk?

Miksi Seisuk?

Olemme oikeasti kiinnostuneita sinusta Seisuk on seisomapöytiin ja ergonomisiin toimistokalusteisiin erikoistunut yritys. Seisuk myy kaun...

Lue lisää